PERS

Zangeres Joyce Rising organiseert benefietconcert tegen pesten

Apeldoorn –  Singer-songwriter Joyce Rising organiseert op 23 september bij Podium Gigant in Apeldoorn een benefietconcert voor Stichting Omgaan met Pesten.  Het hoogtepunt van de avond is de lancering van de videoclip bij het door Joyce Rising geschreven lied “Proud to be me”, een oproep tegen pesten. Het benefietconcert vindt plaats aan het einde van de landelijke Week tegen Pesten, die op 17 september van start gaat.

De videoclip van “Proud to be me” is gemaakt dankzij crowdfunding en toont kinderen en volwassenen die zijn gepest. Tijdens het benefietconcert wordt de videoclip op een groot scherm afgespeeld. Naast Joyce en haar band treden ook The Big Mama Experience, Popkoor Powerpop en DJ Matthijs op.

Het evenement voor jong en oud is onderdeel van de #proudtobeme-campagne. Met deze campagne willen Joyce en Stichting Omgaan met Pesten mensen die zijn gepest een hart onder de riem steken, zodat zij zich trots voelen op wie ze zijn, ondanks dat ze zijn gepest. Omdat Joyce uit eigen ervaring weet wat de gevolgen kunnen zijn van pesten, weet ze hoe belangrijk onderlinge steun is.

De single “Proud to be me” wordt verder verspreid als onderdeel van een gratis lespakket voor scholen, ontwikkeld door Stichting Omgaan met Pesten. Dit lespakket beoogt een veilige omgeving te creëren waar onderlinge acceptatie en respect voorop staan. Er zijn inmiddels landelijk ruim 600 lespakketten aangevraagd.

De link naar het liedje ‘Proud to be me’: https://open.spotify.com/album/00FPepHkgitNW8rfTvM5MW?si=HDgIzbDaTqGh3UgsLrPwrw

Tickets voor het benefietconcert, 8.50 p.p.: https://www.gigant.nl/concerten-clubnachten/proud-to-be-me/23-09-2018-20-00

Preview “Proud to be me” videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=bbpIwdkBKLE

Joyce Rising en de campagne #proudtobeme op Facebook: https://www.facebook.com/joycerisingmusic/

Facebookgroep #proudtobeme: https://www.facebook.com/groups/proudtobeme.by.joycerising/

De vlog van Sanne: https://www.youtube.com/watch?v=mNgZJT1II0c&t=6s

Voor foto's kunt u terecht op: https://www.joycerising.com/photos-joyce-rising/

Facebook Twitter Youtube

For bookings email:  info@joycerising.com 

Contact

JOYCE RISING info@joycerising.com