PROUD TO BE ME

Als singer songwriter schreef ik het nummer “Proud to be me”, een lied over pesten. Ik heb de stichting “Omgaan met Pesten” benaderd om mij te steunen met het overbrengen van de boodschap “Proud to be me”. Samen zijn we dit prachtige project #proudtobeme gestart. MIJN MISSIE? Er heerst vaak veel schaamte bij kinderen en volwassenen die worden of werden gepest. Ik herken dit, omdat ik ook ben gepest. Deze schaamte doorbreken en mensen op het hart drukken dat ze er mogen zijn! Dit wil ik doen door kinderen, jongeren en volwassenen die gepest zijn te laten stralen in de videoclip die we gaan opnemen voor mijn zelfgeschreven liedje “Proud to be me”. Door in de videoclip mensen te laten zien die ook zijn gepest, geven we aan kinderen en volwassenen de boodschap mee dat iedereen er mag zijn en dat het helemaal oké is om jezelf te laten zien.

WAT GAAN JULLIE PRECIES DOEN?

Samen met de stichting Omgaan met Pesten heb ik dit prachtige project in gang gezet. De videoclip en het liedje “Proud to be me” zijn nog maar het begin. Als de videoclip er straks is zal deze o.a. onderdeel worden van de trainingen en antipestprogramma’s van de stichting Omgaan met Pesten. Daarnaast gaan zij voor de Landelijke Week tegen Pesten in september 2018 een gratis lespakket ‘Proud to be me’ verspreiden en informatieavonden en workshops ‘Proud to be me’ geven op scholen. Dankzij de crowdfunding konden we een geweldige videoclip opnemen. Een groep trainers en methode ontwikkelaars van de stichting zet zich vrijwillig in om het lespakket te ontwikkelen. Op deze manier worden, niet alleen via de videoclip en het liedje, maar ook door de activiteiten van de stichting, veel mensen bereikt die worden gepest en die daardoor moeite hebben met geloven in zichzelf. Zo zorgen we ervoor dat hen op het hart gedrukt wordt dat ze er mogen zijn. Dit zal hen absoluut meer zelfvertrouwen geven!

JOYCE RISING & STICHTING OMGAAN MET PESTEN

Als gepassioneerde singer songwriter producer heb ik al heel wat liedjes geschreven en geproduceerd. Het is een echte passie! Het podium vind ik geweldig, daar kan ik me helemaal uitleven en mezelf uiten. Ik heb mooie dingen meegemaakt, maar ik heb ook diepe dalen gekend. “Proud to be me” is een heel persoonlijk liedje. Ik wilde mezelf vertellen trots op mezelf te zijn, ondanks het pesten en wat er allemaal is gebeurd in het verleden. En toen dacht ik: “Vele mensen zijn gepest en deze boodschap “Proud to be me” wil ik ook aan hen overbrengen”. Ik heb Stichting Omgaan met Pesten benaderd of zij mij willen helpen deze boodschap te verspreiden en samen hebben we dit mooie, belangrijke project verder uitgewerkt. Stichting Omgaan met Pesten is een professionele organisatie die zich richt op het voorkomen en bestrijden van pesten. Zij heeft trainers door heel Nederland die praktische mogelijkheden bieden aan slachtoffers en omstanders om pesten tegen te gaan en/of te stoppen.

Klik hier voor de eindstand van de crowdfunding

Facebook Twitter Youtube

For bookings email:  info@joycerising.com 

Contact

JOYCE RISING info@joycerising.com