New music 2015!

13-11-2014 23:09

Hello Risers!

Ik ben alweer bezig met het schrijven en produceren van nieuwe muziek. Ik wil heel graag verder groeien en mijn skills uitbreiden. Ik hoop in 2015 nog veel meer muziek en liedjes te schrijven en hopelijk leuke nieuwe samenwerkingen aan te gaan met andere muziekfreaks. Wat verwachten jullie qua nieuwe muziek in 2015?! Ik hoop dat er veel "oude" stijlen weer worden gemixed en dat alles kan en alles mag en muziek in allerlei stijlen wordt uitgebracht! Hopelijk wordt 2015 een mooi jaar vol met nieuwe en positief stimulerende muziek en hoopvolle muziek en krijgen nieuwe onbekende artiesten ook eens een kans om de hitlijsten te bestormen en zich zichtbaar te maken. Waar zijn die singer songwriters die niet meedoen aan talentenshows en toch zo talentvol zijn en ook een eerlijke kans verdienen? Steunen jullie de muzikanten en artiesten, door muziek in 2015 te beluisteren via Spotify en te downloaden via Itunes? Ik weet hoe hard werken het is om muziek te schrijven en te maken. Bedankt Risers! Let the music set you free! 

Note: Ik zal in 2015 hele versies van mijn muziek gaan delen! Blijf op de hoogte en kom geregeld terug naar mijn website! Bedankt risers! Peace to you. Joyce Rising.

Special thanks to the risers that support my music and please feel free to share my music. I will share complete tracks in 2015 and I will release complete full songs of my music. Stay tuned and more music is coming up in 2015! 

Facebook Twitter Youtube

For bookings email:  info@joycerising.com 

Contact

JOYCE RISING info@joycerising.com