Met mijn liedje "Proud to be me" hoop ik vele mensen die zijn gepest een hart onder de riem te steken! Steun onze actie ook! 

Blog

NIEUWE BAND AUDITIES & NIEUWE DEMO

Hello lovely Risers! Aankomende week ben ik weer druk met het geven van zanglessen en doen we nieuwe band audities! Tijdens de audities spelen we mijn eigen geschreven songs. Hopelijk zitten er goeie passende muzikanten bij. I believe! Check effe de ruige nieuwe demo van mijn liedje "Nobody loves me like he does" https://soundcloud.com/joycerising/nobody-loves-me-like-he-does-rough-demo-mix. Ik heb het liedje zelf ingespeeld, ingezongen en compleet in mekaar gezet dus de dynamiek van het live bandgevoel mist nog. Hier wordt aan gewerkt!! I wish you a happy week en houdt de site in de gaten voor meer nieuwtjes! Ik heb de site wat aangepast. Hope u like it! Laat me maar weten! Love, JR.

Lees meer

11 oktober vormen we de nieuwe band formatie!

Hey lieve Risers!

We gaan de nieuwe band formatie vormen en aan de slag met de repetities! Ik heb meer liedjes gemaakt en wil deze gaan uitproberen in de oefenruimte. Zo gaan we in 2016 meer live optredens doen! Die komen op deze website te staan! Stay tuned! Peace to you all. All my love, JR.

Lees meer

TOETSENIST GEZOCHT!!!

Onze band zoekt een enthousiaste toetsenist(e)!

Herken je jezelf hierin?

-Je hebt tijd voor deze band.

-Je bent bereid om te repeteren (in Apeldoorn of omgeving).

-Je hebt affiniteit met mijn muziek (pop/soul) (https://www.joycerising.com).

-Je weet dat de band startende is en dat er gewerkt wordt aan het opbouwen van gage.

-Je bent enthousiast als we spelen.

-Jij hebt skills!!

-Jouw doel is ook: radio/tv optredens en festival/popzaal optredens.

Op drums: Hans-Peter de Zeeuw Op gitaar: Ference Hulshof Bassist: Tom Janssen.

Je bent van harte welkom! Voor meer info kun je contact opnemen met mij. Joyce Rising: info@joycerising.com 

Lees meer

Me singing "Dance with my father" (emotional video)

Hello sweet Risers!

Graag wil ik met jullie mijn nieuwste video delen: Het is een beetje emotionele video geworden. Ik heb het lied gezongen speciaal voor degenen die ik zo mis. Hope you enjoy it! Graag zoveel mogelijk delen..bedankt daarvoor! Kijk hier/watch: https://www.youtube.com/watch?v=_1GsJu0oYMc

Ik hoor graag wat je vindt! Als je suggesties hebt voor een mooi liedje voor mij, dan hoor ik t graag! Bedankt! Liefs, Joyce. Abonneer je op mijn Youtube kanaal en blijf op de hoogte van mijn nieuwste video's:  https://www.youtube.com/joycerisin g Peace to you! JR.

Singer songwriter producer uit Apeldoorn.

FOLLOW ME ON:

https://www.instagram.com/joycerising

https://www.joycerising.com

https://www.twitter.com/RisingJoyce

https://www.facebook.com/joycerisingmusic

Lees meer

Ook op Instagram!!!

Lovely Risers! Ik heb me ook maar aangemeld voor Instagram. Better late than never. Ik moet het nog een beetje uitzoeken hoe het allemaal werkt haha! Follow me on Instagram: @joycerising. Peace to you! JR. 

Lees meer

Joyce sings Celine Dion's "I drove all night"!

Hello sweet Risers! 2 weken geleden heb ik een video opgenomen voor Celine Dion en meegedaan aan #bepartoftheshow. Celine Dion vroeg fans een video op te nemen waarin fans haar liedje "I drove all night" zingen of playbacken. Ik heb meegedaan en het liedje zelf thuis ingezongen. Graag wil ik het resultaat met jullie delen. Celine Dion is al jaren een inspiratie voor mij als zangeres. Enjoy, let me know what you think! Ik ga meer video's posten dus abonneer je op mijn Youtube kanaal: https://www.youtube.com/joycerising. Peace to you Risers! Joyce. Watch: https://www.youtube.com/watch?v=_q6IzfN1FXQ

Lees meer

Toetsenist(e) gezocht!

Voor het live spelen van mijn liedjes zoek ik een goeie toetsenist met bij voorkeur Hammond skills. Ben jij bereid te repeteren in Apeldoorn? Ben je enthousiast en hou je van soul pop liedjes? Doel: spelen op festivals, radio/tv optredens. Mail naar: info@joycerising.com. Wees welkom in onze band. 

Lees meer

Backstage videoclip opname

Hello lovely Risers!

I hope you feel happy today! Even een korte update. Momenteel ben ik druk bezig met de bandrepetities, de videoclip editing van mijn liedje "You can't control me", nieuwe demo's aan het inzingen en mixen. Daarnaast geef ik zangles in Apeldoorn. Tevens zoeken we een nieuwe toetsenist(e)! Feel free om te contact op te nemen. Ook ben ik een demo aan het opnemen voor Celine Dion. Binnenkort plaats ik meer foto's en video's. Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte! Peace to you! x. JR.

Here's a picture of the music video shoot of june 5th. Soon the release of the music video will be there! Stay tuned and subscribe to my newsletter!
Peace to you Risers. Love, JR.

Lees meer

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? Which song do u like?

Crazy For You 64 64%
Detoxify 6 6%
Fight 4 4%

Totaal stemmen: 100

Enquête

Welk liedje moet volgens jou de single worden van Joyce Rising?

Je t'adore 33 53%
Lifestory 6 10%

Totaal stemmen: 62

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? (Enquete 2014)

Heartbroken 6 12%
Je t'adore 7 13%
Promised land 14 27%
Lifestory 6 12%

Totaal stemmen: 52

Facebook Twitter Youtube

For bookings email:  info@joycerising.com