Met mijn liedje "Proud to be me" hoop ik vele mensen die zijn gepest een hart onder de riem te steken! Steun onze actie ook! 

Blog

Live optreden evenement Keukenkaravaan

Het was een goeie sfeer gisteravond tijdens het evenement Keukenkaravaan! Er werd vrolijk gedanst en we hebben zelf langer gespeeld! Wij hebben weer genoten van ons optreden en het is fantastisch om te zien dat mensen kunnen genieten van je eigen geschreven liedjes! Wat een kado! Bedankt lieve Risers! En luister nog even naar een stukje van m'n nieuwe demo, het liedje wat ik heel recent heb geschreven. Toch hebben we het liedje gister al gespeeld: "We Are Rising": https://www.youtube.com/watch?v=i91oA6-zYYM

Lees meer

Tof optreden op Springtime Festival!

Sweet Risers! Het was nat, maar wel heel fijn om het podium weer op te mogen! Wij hebben genoten ondanks de kou en regen. Niets houdt ons Risers tegen! Bedankt aan iedereen die er was en de kou heeft getrotseerd samen met ons. Kom (droger) kijken 27 mei in Artcafe Sam Sam in Apeldoorn, aanvang: 21:30. Wij zien jullie graag dan weer! Liefs, JR & Band.

Lees meer

Mr. All About Me in Itunes!

Hi sweet Risers! Hard gewerkt aan mijn liedje "Mr. All About Me". De mix is af en nu te downloaden via Itunes! Laat me weten wat jullie vinden! Fijne en zonnige dag! Liefs, JR.

Lees meer

Mr. All About Me en gigging...

Hey lovely Risers! De single van "Mr. All About Me" is gedrukt en wordt momenteel onder de aandacht gebracht bij de radio door plugger "Pim van der Kolk". Deze topper gaat ervoor zorgen dat we gedraaid gaan worden haha!
4 juni treden we op op het Zwitsal terein in Apeldoorn tijdens het festival "Keuken Karavaan"! Tijden: 22:00-23:30. Be there! Meer nieuws volgt binnenkort! 
Even kiekje van de single (binnenkort te downloaden in Itunes!)
 
 
Lees meer

Update JR musical ride

Hoi lieve Risers! Gisteravond een leuk optreden gedaan in Cafe De Kroeg in Arnhem! Bedankt iedereen en vooral mijn band! Even een korte update over wat er staat te gebeuren deze week. De cd hoes is af en tevens de single en wordt deze week gedrukt! Spannend. We gaan dan de radio plugging starten. Welk liedje naar de radio gaat houd ik nog even stil. Dit zul je snel weten. Houd deze site in de gaten. Let's do this! Aanstaande vrijdag wil ik met Tjo de videoclip afronden en dan komt "You can't control me" online te staan! Check deze site voor updates. Ook ontvangen alle Risers die bij de opnamedag van de clip waren het liedje "You can't control me" gratis na het publiceren van de video! Spread love, JR.

Lees meer

Ook op zondag geen vrij...

Sweet Risers! Tjo en ik werken samen aan de videoclip van mijn liedje "You can't control me". Er waren wat technische troubles maar we zijn op weg naar het eindresultaat. Soms duurt de weg lang, maar opgeven is geen optie. De mixer wordt weer gemaakt door Tjo dus ook kunnen we weer live optreden. Ik houd jullie op de hoogte. Fijne zondag nog. Liefs, JR.

Lees meer

Het optreden was tof!

Hey lieve Risers! De kop is eraf! We stonden er toch maar mooi met complete band gisteravond in Artcafe Sam Sam in Apeldoorn op 't podium. Ondanks de griep en wat technische lastigheden, was het toch onwijs leuk! Ik heb plezier gehad en zie uit naar komende optredens! Bedankt aan degenen die er allemaal bij waren gisteravond. Zo top! Houdt de site in de gaten. Wat is next? De videoclip van "You can't control me" komt er aan. Ik werk nog aan de mix voor de single die bij de radio geplugd zal worden. De cd hoes ontwerp ik momenteel. Genoeg te doen! Keep you posted! Liefs, JR. Hier een foto van 't optreden van gisteravond:

Lees meer

Live Optreden 12 maart 2016!

Lieve Risers! 12 maart treden we op in Artcafe Sam Sam in Apeldoorn, aanvang 21:30. Je bent van harte welkom om mee te soul swingen! We spelen 3 sets eigen liedjes inclusief covers van o.a. James Brown en Amy Winehouse. Het wordt spannend want we spelen voor het eerst met de nieuwe bandformatie! Ik heb er zin in en we zijn druk met de voorbereidingen. Morgen (vrijdag 12 februari) staat er een fotoshoot gepland met fotograaf Angela Stouten. Hier later meer over. Stay tuned Risers en zie je graag bij een live optreden! Meer optredens gaan volgen, houdt de site in de gaten. Enjoy your day! X. JR.

Live performance March 12 in Apeldoorn, Artcafe Sam Sam. Aanvang 21:30/09:30 PM. Address: Van Kinsbergenstraat 17, 7311 BL Apeldoorn

Lees meer

Update JR

Heeey lieve Risers!

Ik hoop dat 2016 goed begonnen is voor jullie. Ik ben keihard aan 't knallen om de band te laten risen. We zijn druk met de bandrepetities. Ik zal meer foto's maken en plaatsen op de site. Ik mix alle demo's af voor plugging bij de radio en voor soundcloud. Ik heb vandaag een fotoshoot gepland voor februari. Nu nog de website oppimpen. De bandkleding aanschaffen. Mijn teksten wil ik goed kennen (van mijn eigen liedjes haha). De videoclip af editen heeft wat vertraging opgelopen vanwege technische toestanden, maar we gaan 't oplossen. Geen succes zonder tegenslag denk ik dan maar. 'T lukt uiteindelijk! We'll keep on rising. Ik leerde van Oprah onlangs: Wat je doet, dat doe je met een bepaalde intentie. En wat die intentie ook is, dat is wat het je gaat brengen (achter de intentie van het goed willen doen, zit vaak meer!). Muziek is mijn passie. Maar 't is veel meer dan dat. Ik wil mensen bereiken. Upliften, raken. Dat is pas een mooi resultaat. Veel liefs to you Risers, JR. 

Lees meer

SWEET WARM RISING CHRISTMAS!

I wish you Risers a warm happy Christmas & a wonderful fantastic musical 2016! Keep playin' that music! Much love, Joyce Rising. 

Lees meer

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? Which song do u like?

Crazy For You 64 64%
Detoxify 6 6%
Fight 4 4%

Totaal stemmen: 100

Enquête

Welk liedje moet volgens jou de single worden van Joyce Rising?

Je t'adore 33 53%
Lifestory 6 10%

Totaal stemmen: 62

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? (Enquete 2014)

Heartbroken 6 12%
Je t'adore 7 13%
Promised land 14 27%
Lifestory 6 12%

Totaal stemmen: 52

Facebook Twitter Youtube

For bookings email:  info@joycerising.com