Alle radio interviews van het #proudotbeme Project tegen Pesten

#Proudtobeme campagne - Met mijn liedje 'Proud to be me' hoop ik vele mensen die zijn gepest een hart onder de riem te steken! Lyrics 'Proud to be me' anti bully song

Blog

22-02-2014 20:02

Binnenkort de studio in om nog wat gitaarpartijen op te nemen. I'm excited! Dan nog de mastering en daarna eindelijk mijn eerste 5 demo songs online zetten! Zo'n zin in! I'm a happy singing girl! It's all about the journey, it's all about joy!

31-01-2014 11:53

Vandaag eindelijk de nieuwe demo mixen binnen van "Lifestory, Heartbroken, Burn the night away en Je t'adore". Luisteren en nog eens luisteren en dan weer aanpassen. Net zo lang tot ik er helemaal happy mee ben. Music makes the sun shine. Ik ben een happy mens. 

25-01-2014 18:57

Today I recorded my song "Poor me". For a moment it made me cry a little. The song means a lot to me. I will share it with you soon! Vandaag eindelijk mijn liedje "Poor me" ingezongen. Ik heb het liedje een jaar geleden geschreven. Dit was toen een lastige tijd voor me. Hope you're gonna like it! Ik deel het liedje zodra deze is afgemixt. Have a great weekend!!! xx. Rising Joyce.

24-01-2014 13:32

Ik beluister net mijn eerste demo's. Ik wil meteen weer de studio in haha! Binnenkort live gaan spelen met de band. Zo'n zin in! Ik zal binnenkort wat demo's online zetten. Ik houd jullie op de hoogte! 

21-01-2014 21:36

Mijn nieuwe blog is vandaag van start gegaan! Ik zal je geïnformeerd te houden over "what's happening"! Stay tuned!

<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? Which song do u like?

Detoxify (9)
Fight (6)

Totaal stemmen: 127

Enquête

Welk liedje moet volgens jou de single worden van Joyce Rising?

Je t'adore (35)
Lifestory (7)

Totaal stemmen: 68

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? (Enquete 2014)

Lifestory (6)

Totaal stemmen: 58

Facebook Twitter Youtube

For bookings email:  info@joycerising.com 

Stichting Omgaan met Pesten biedt een gratis lespakket aan in de #weektegenpesten. Met dit lespakket willen zij duidelijk maken dat iedereen goed is zoals hij is en dat je trots mag zijn op wie je bent. In het lespakket zit o.a. de videoclip van #proudtobeme bij het liedje wat ik heb geschreven voor mensen die zijn gepest met de boodschap om trots te zijn op jezelf! Klik op de foto en vraag het gratis lespakket aan! 

Contact

JOYCE RISING info@joycerising.com