Alle radio interviews van het #proudotbeme Project tegen Pesten

#Proudtobeme campagne - Met mijn liedje 'Proud to be me' hoop ik vele mensen die zijn gepest een hart onder de riem te steken! Lyrics 'Proud to be me' anti bully song

Blog

20-09-2018 16:18

Nog meer goed nieuws van de landelijke radio: Yes #proudtobeme wordt eindelijk gehoord! Ik voel me zo dankbaar!

Check hier de video op Facebook: https://www.facebook.com/attie.deharder/posts/1568900949881133?notif_id=1537452541991143&notif_t=story_reshare

Vanavond om 19:30 wordt het interview wat ik heb gehad met Wendy Online bij hun online geplaatst. Hier de link: https://www.facebook.com/wendyonlinenl/

14-09-2018 18:21

Hey sweet Risers!

WOW! #proudtobeme te beluisteren op Spotify nu! Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten!
#NowPlaying

14-09-2018 18:14

Lieve Risers! Geweldig nieuws! NPO radio 2 belde mij net. Ze willen graag morgenavond 15 september rond 21:30 een interview doen en mijn liedje #proudtobeme wordt gedraaid! Fantastisch toch?!!! Luister je mee? We are rising risers! Rise with me!

Meer goed nieuws! Binnenkort ga ik naar NPO radio 5 voor een interview en spelen we live 2 liedjes. Wat gaat dit ineens hard! Jarenlang hard gewerkt en eindelijk een kans krijgen doet iets met je. Bedankt mensen voor het geloof in mijn muziek. Ik wil zo graag #proudtobeme, de boodschap verspreiden. Jullie geven me de kans! TOP!

 

 

12-09-2018 12:32

Het gaat fantastisch! Er gebeuren allemaal mooie dingen. Zo zal Wendy Online onze campagne #proudtobeme gaan steunen. Vandaag staat er een mooi artikel in het #Apeldoorns Stadblad op de voorpagina! Er zijn inmiddels ruim 450 lespakketten aangevraagd bij de Stichting Omgaan met Pesten. Omdat de videoclip van "Proud to be me" in het lespakket zit, komt deze ook weer terecht bij veel kinderen en leraren op scholen. En zo wordt mijn liedje en boodschap "Wees trots op wie je bent" ruim verspreid. Ik ben hier zo dankbaar voor! De stichting Omgaan met Pesten heeft dan ook een fantastisch lespakket samengesteld. Bekijk hieronder het artikel:

https://www.apeldoornsstadsblad.nl/nieuws/algemeen/513660/van-gepest-tot-proud-to-be-me-

04-09-2018 11:35

De lancering van de videoclip van #proudtobeme komt steeds dichterbij! Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws? Houd deze site in de gaten of ga naar: https://www.facebook.com/joycerisingmusic en like de pagina om alle nieuwstjes meteen als eerste te zien! Ik vind dit zo spannend! De #weektegenpesten komt eraan en we willen iedereen die is gepest een hart onder de riem steken! Tag je mee? #proudtobeme

29-08-2018 22:51

Met 5 power ladies ideeen bundelen over onze campagne #proudtobeme! Mooie ideeen gedeeld en inspiratie opgedaan. Was een toffe middag, nu helemaal gesloopt naar bed. Tja, mij kunnen ze me niet zeggen dat ik als singer-songwriter de extra meters niet wil lopen/rennen haha! Binnenkort deel ik de trailer van de #videoclip van Proud to be me! Delen jullie mee?! Dat zou top zijn! We zijn rijzende, Rising Joyce ain't done yet! Support us en hashtag zoveel mogelijk mee #proudtobeme! De landelijke week tegen pesten komt eraan en het is zo belangrijk dat we onze boodschap #proudtobeme verspreiden! #stoppesten #stopbullying Stay tuned, Love, Joyce Rising. #weektegenpesten #laatjezien

13-08-2018 21:11

Beste Risers! Momenteel zijn we druk bezig met de editing van de videoclip! Wat wordt deze mooi zeg! Ik was ontroerd vorige week toen ik de eerste opzet helemaal zag. Wat een impact heeft dit proces ook op mijn leven! Ik voel me zo dankbaar. Bedankt aan iedereen die heeft meegewerkt aan het maken van deze videoclip #proudtobeme! Let's stop pesten mensen! Volgende week weer verder met de laatste edit!

12-07-2018 17:38

Wat een fantastische opname dag #proudtobeme!! Ik voel me zo dankbaar.. Zoveel mensen die mee hebben gewerkt aan deze videoclip. Ik kan niet wachten op het resultaat!! Zoveel dank aan iedereen!! Trots op jullie allemaal!! En dit alles tegen pesten. En mensen een hart onder de riem steken!! Bedankt ook bandleden.. ❣️ Ik sta nu in een lege Gigant zaal. Iedereen is naar huis. Ik ga thuis nagenieten en morgen meer posten. Truste allemaal. Ik heb een missie en deze is nu uitgevoerd en wordt de wereld ingezet.. Prachtig!! Liefs, Joyce Rising.

Bedankt Gigant poppodium Apeldoorn

De mannen van de band!!!

 

Bedankt stichting Omgaan met Pesten, Twan van RIV Casting, alle figuranten, Gigant, Sanne van Evariste Productions, Niek van Beeldzeggend filmproductions, Federica, Tim, Lars, Milan, bandleden!

12-07-2018 17:28

Wat vliegt de tijd! 23 juni heb ik een geweldige tijd gehad met Popkoor Powerpop. En het optreden in Orpheus Theater was supertof om te doen! Hieronder de foto's. Bedankt Powerpop voor deze onwijs toffe ervaring! Jullie zijn een superleuke club mensen!

 

12-06-2018 21:49

Yes! We zetten weer aantal stappen tijdens deze geweldige reis! De meeting was weer zinvol en leerzaam en productief! De locatie is inmiddels geboekt voor de videoclip opnames en de rollen zijn verdeeld. Nu nog de puntjes op de i wat betreft tijden en figuratie etc. Ik heb zo'n zin in de opnames! Eindelijk na alle organisatie, het echte werk uitvoeren! Proud to be me is coming! Figuranten worden zeer binnenkort op de hoogte gesteld! Stay tuned!

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? Which song do u like?

Detoxify (9)
Fight (6)

Totaal stemmen: 127

Enquête

Welk liedje moet volgens jou de single worden van Joyce Rising?

Je t'adore (35)
Lifestory (7)

Totaal stemmen: 68

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? (Enquete 2014)

Lifestory (6)

Totaal stemmen: 58

Facebook Twitter Youtube

For bookings email:  info@joycerising.com 

Stichting Omgaan met Pesten biedt een gratis lespakket aan in de #weektegenpesten. Met dit lespakket willen zij duidelijk maken dat iedereen goed is zoals hij is en dat je trots mag zijn op wie je bent. In het lespakket zit o.a. de videoclip van #proudtobeme bij het liedje wat ik heb geschreven voor mensen die zijn gepest met de boodschap om trots te zijn op jezelf! Klik op de foto en vraag het gratis lespakket aan! 

Contact

JOYCE RISING info@joycerising.com