Met mijn liedje "Proud to be me" hoop ik vele mensen die zijn gepest een hart onder de riem te steken! Steun onze actie ook! 

Blog

Think Think!

Hello sweet risers! Yesterday I recorded the music video of my cover of "Think" by Queen Aretha Franklin. We had so much fun!   Check the photos!

Lees meer

MERRY CHRISTMAS RISERS

Dear Risers! I wish you the best Christmas ever and hope that 2017 will bring you all the things you wish for. But above all that, I wish you peace, love, happiness and health. Much love, Joyce Rising.

Lees meer

Optreden Soosreunie Apeldoorn

Dear Risers! Ons optreden tijdens de Soosreunie in Apeldoorn op 19 november was superleuk! Wij hebben genoten en ik hoop jullie ook. Dank aan Gerrit van Cotthem en de rest van de organisatie en natuurlijk het publiek! Wij hopen dat we nog eens terug komen. Bekijk de foto's hier! X. JR.

Lees meer

Live video JR

Beste Risers! Hope you're doing well! Update: Aanstaande zaterdag 19 november treden we op tijdens de Soosreunie in Apeldoorn. Bestel hier nog snel je kaarten: https://soosreunie.nl/voorverkoop/  Het is een supertof Blues Rock festival waar veel toffe bands en artiesten optreden. Wij mogen het podium op zaterdag 19 november om 20:10! Be there Risers! Tevens heb ik een live video in mekaar ge-edit van ons optreden tijdens de Kanaalconcerten. Check 'm hier: https://www.youtube.com/watch?v=P-ANo4R7KTw  Have a wonderful day! Keep the peace. Love, JR.

Lees meer

Morgenavond zaterdag 1 oktober JR weer live!

Lieve Risers! Morgenavond mogen we weer ons ding ding ding ding doen! Yes! Be there! 

Doe je ding ding ding - Singer songwriter Joyce Rising is terug in Sam Sam met meer soul/pop music from the heart! Trek je dansschoenen aan en zing vast in want The Joyce Rising Band laat je swingen en meezingen onder het genot van een lekker drankje! Breng vrienden en geniet van de eigen geschreven pop songs van Joyce Rising maar ook de covers van o.a. Amy Winehouse en James Brown mogen niet ontbreken. Deze keer een swingende show met een kleine verrassing: Wie is onze special gast op 't podium? Tevens spelen we ons nieuwste liedje voor het eerst: "Proud2Bme"! In het voorprogramma treedt het geweldige duo David Sirre & Danny Kalima op! Don't miss it! Zaterdag 1 oktober, aanvang 21:45 Adres: Van Kinsbergenstraat 17, 7311 BL Apeldoorn. Be there Risers! Liefs, Joyce. Delen mag, heel graag! Bedankt.

De JR-band: Drums: Hans-Peter de Zeeuw, Toetsen: Harold Geerts, Bas/contrabas: Etienne Beyé, Gitaar: Ray ter Riet

 

https://www.joycerising.com

Lees meer

Enthousiaste goeie gitarist gezocht!

Onze band zoekt een nieuwe goeie gitarist. We treden op met eigen liedjes en covers. Ik zoek ook het liefst een gitarist in de buurt van Apeldoorn/uit Apeldoorn die met mij als singer songwriter producer samen wil werken aan het versterken van de liedjes en ook wat akoestische optredens te doen om de eigen liedjes te promoten. Binnenkort zal er een nieuw liedje naar de radio gaan en deze moeten ook gedeeltelijk live ingespeeld worden (voor een wat meer stevige sound). Ik wil graag iemand die creatief is en meedenkt. Tot nu toe heb ik veel alleen voor de hele band gedaan (bezetting: drums, bas (elektrisch en contrabas), toetsen, gitaar, zang), maar zou het erg leuk vinden om iemand te ontmoeten die echt zin heeft om samen te werken. Ik speel zelf ook gitaar. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan en samen te bouwen? We zijn een band met goeie muzikanten en zijn ambitieus. Ben jij dat ook en wil je samen met ons de band op weg helpen? Mail me dan! info@joycerising.com. Bedankt en muzikale groet, Joyce Rising. Stijl blues, pop, soul, eigen liedjes en covers.

Lees meer

Optreden Joyce Rising bij Kanaalconcerten Apeldoorn

Geweldig genoten van ons optreden gisteravond tijdens de Kanaalconcerten in Apeldoorn! Het geluid werd halverwege zacht gezet maar bij ons mocht dat de pret niet drukken! Bekijk hieronder de foto's! Met dank aan Roos Warning. Bedankt aan iedereen die er was! Thanks Risers! We keep on rising! Love, JR.

Tags: Live muziek Apeldoorn, zangeres Apeldoorn, Joyce Rising, live band Apeldoorn, kanaalconcerten.

Lees meer

What's next?

Hi lieve Risers!

De vakantie is aangebroken. Iedereen gaat naar de zon en ik duim dat de zon naar mij komt haha. Ik ben bezig met het schrijven en produceren van nieuwe liedjes. Nieuwe sounds in huis dus aan de slag! Met de band gaan we deze zomer stevig repeteren om in het najaar weer op de planken te staan met wat nieuwe songs. We treden 27 augustus op tijdens de Kanaalconcerten rond 18:30 (be there!). We treden weer op in Sam Sam Apeldoorn, bijna zeker op 1 oktober en waarschijnlijk gaan we ook een optreden verzorgen op de Soosreunie in Apeldoorn op 19 november. De radio plugging loopt nog. En met de videoclip van "You can't control me" ga ik in de vakantie weer mee aan de slag. Ooit zal deze er komen haha! Beter laat, dan nooit. Door het vele lesgeven, ben ik ook wel toe aan een beetje rust, dus ik ga ook even genieten van wat vrije dagen. Ik wens jullie allemaal een heerlijke zomer toe! Heel veel liefs, JR. 

Lees meer

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? Which song do u like?

Crazy For You 64 64%
Detoxify 6 6%
Fight 4 4%

Totaal stemmen: 100

Enquête

Welk liedje moet volgens jou de single worden van Joyce Rising?

Je t'adore 33 53%
Lifestory 6 10%

Totaal stemmen: 62

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? (Enquete 2014)

Heartbroken 6 12%
Je t'adore 7 13%
Promised land 14 27%
Lifestory 6 12%

Totaal stemmen: 52

Facebook Twitter Youtube

For bookings email:  info@joycerising.com