Zing en dans mee tegen pesten! Sing & dance along against bullying! Bezoek/Visit: http://proud2beme.webnode.nl/

Blog

Videoclip figuranten gezocht!! City Lounge Apeldoorn

Hey hey Risers! Het is een drukke tijd voor me. Ik ontmoet onwijs veel nieuwe geweldige mensen die zich enorm inzetten voor mijn project. Wat fantastisch! Ik voel me dankbaar! Soms schiet ik enorm in de stress om alles te regelen en heb dan bijna geen tijd meer om lekker te zingen haha. Ik ben nu bezig een video te editen van de dansrepetities zodat jullie zoveel mogelijk achter de schermen kunnen meekijken! We'll keep on rising, risers!

Kom kijken en schitter mee in de videoclip! Meld je hier aan: info@joycerising.com. Gratis toegang, gratis koffie/thee + snack! 

Lees meer

Videoclip "You can't control me" - 5 juni 2015!!

Hoi Risers! Druk bezig met de voorbereidingen van de videoclip! Samen met een heel team zijn we ons klaar aan 't stomen voor 5 juni. De opnames zullen plaatsvinden in City Lounge Apeldoorn. Wil je er graag bij zijn? Mail me dan: joycerising@live.nl. Denk je dat je iets kunt betekenen die dag of wil je een mooi product gratis aanbieden aan het publiek, neem dan even contact op. Wil je ook in de videoclip te zien zijn? Meld je dan nu aan! joycerising@live.nl. Als dank ontvang je de single gratis! Ook ben ik bezig met een sponsor die jullie iets kan aanbieden als dank voor je komst. Houdt de website in de gaten!

Hello Risers!! 5th of June - news

We will shoot the music video for my song "You can't control me" on the 5th of June in Apeldoorn, The Netherlands. I'll keep you posted. Please subscribe to http://www.youtube.com/joycerising

Heb je tips/suggesties, neem dan gerust contact op!

Ik ben nog op zoek naar:

- 1 danseres

- Extra cameraman

- Publiek

- Podium delen

- Extra hulp bij opnames/assistent(e)

Deel hier je feedback!

Lees meer

Radio Apeldoorn heeft "You can't control me" gedraaid!

Helloooo Risers!! Het was onwijs tof vanmiddag met Leny het radio interview te doen! Mijn liedje "You can't control me" draaiden zij voor het eerst! Zo tof! Bedankt en radio (RTV) Apeldoorn herhaalt de uitzending regelmatig (http://www.rtv-apeldoorn.nl). Ook komt "You can't control me" op de playlist bij hun en zij draaien 'm dus regelmatig! Binnenkort plaats ik het liedje op mijn website en ook de videoclip wordt opgenomen. Dan kun je 'm beluisteren en mij feedback geven! Bedankt voor jullie support! 23 mei mag ik komen voor TV opnames en ook hier zal ik "You can't control me" promoten en natuurlijk ga ik in gesprek met Leny! Zin in! Houdt deze website in de gaten voor de laatste nieuwtjes....

Lees meer

PRIMEUR: You can't control me op de radio!

Lovely Risers!!! Aanstaande woensdag 15 april zal mijn liedje "You can't control me" voor het eerst op de radio te horen zijn. Ook geef ik een extra lang interview. Het is nog een demo versie van het liedje dus het wordt spannend! Luister mee en laat me weten wat je vindt van mijn nieuwste liedje "You can't control me". Momenteel ben ik bezig met het maken van een choreografie met danseressen voor de videoclip van "You can't control me". Houdt dus de website in de gaten! Schakel op woensdag in op Radio Apeldoorn om 15:30! Hier een link naar de website: http://www.rtv-apeldoorn.nl. Volg me op facebook: http://www.facebook.com/joycesings 

Lees meer

Time flies when you're having fun

Believe it lovely Risers!! The waiting game is over. Time for action! Geduld hebben is 1 ding, nog meer geduld hebben is een heel ander ding haha. Goed, ik heb mijn plan uitgeschreven en ik ben onderweg naar een eindproduct. Ik weet, ik besluit dit al jaren, maar deze keer meen ik het serieus(er). Oelala, het is waar. Als je eenmaal actie onderneemt en mensen vraagt je te helpen, is er geen weg terug haha! I'm on the roll and I will keep on rollin'! Just like Proud Mary did. Op elk feestje zing ik dit nummer en it's time to be proud of my own work! Doe je mee, we bouwen aan onze toekomst en droom! Als je het echt wilt, lukt t ook. Laten we deze uitspraak uitproberen. Hieronder een pic van mij en John te Dorsthorst. Puntjes op de i zetten van mijn nieuwe demooooo! I'm on the road again, on the road again...the musical road again... X. Joyce.

Lees meer

Share your feelings..

Hoe uit jij je gevoel en emoties? Ik ben een gevoelsmens zeg ik altijd. Ik voel veel en wat doe ik ermee? Gelukkig kan ik mijn gevoelens delen en uiten door middel van liedjes schrijven. Er zijn vele songwriters die dat doen. Ik ben er ook "zo eentje". Omdat het leven je soms verrast met leuke of minder leuke dingen, heb ik altijd wel iets om over te schrijven. Hoe doe jij dat? Dealen met je gevoel? Waar kun jij je volledig in uiten? I love music, dus gewoon een heerlijk liedje opzetten en meebleren of eens een traan laten doe ik ook regelmatig. I still am working towards my goal. Maar ze zeggen: "Life is about the journey, not about the destitation. Maar soms denk ik heel heerlijk: "Je bestemming of doel bereiken is toch een fantastisch gevoel". Alhoewel we dan bijna altijd weer meer willen. En er dus altijd een nieuw doel volgt. I am writing music from my heart and I will never stop writing. At least that's how I feel now. I will keep you posted. Soon..risers...soon more new stuff. It just takes patience...

Lees meer

Update to all the risers!

Hoe ver staat het met het waarmaken van jullie droom? I am on my way! Nooit vergeten dat alles mogelijk is! Momenteel ben ik met een aantal nieuwe spannende ontwikkelingen bezig en hoop snel nieuwe samenwerkingen aan te gaan met een team. In de laatste maand heb ik 5 nieuwe songs geschreven en geproduceerd en ben nu bezig met de puntjes op de i te zetten. Working together is my key this year. You can realize goals faster. Joyce is still Rising en ik hoop jullie ook. Remember:
"Be patient and never give up!" "Wees geduldig en geef nooit op!". Volg me op facebook voor de laatste foto's/info: http://www.facebook.com/joycerisingmusic of persoonlijk: http://www.facebook.com/joycesings.

Lees meer

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? Which song do u like?

Crazy For You 62 64%
Detoxify 6 6%
Fight 4 4%

Totaal stemmen: 97

Enquête

Welk liedje moet volgens jou de single worden van Joyce Rising?

Je t'adore 33 54%
Lifestory 6 10%

Totaal stemmen: 61

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? (Enquete 2014)

Heartbroken 5 10%
Je t'adore 7 14%
Promised land 14 27%
Lifestory 6 12%

Totaal stemmen: 51

Facebook Twitter Youtube

For bookings email:  info@joycerising.com