Blog

Live Optreden 12 maart 2016!

Lieve Risers! 12 maart treden we op in Artcafe Sam Sam in Apeldoorn, aanvang 21:30. Je bent van harte welkom om mee te soul swingen! We spelen 3 sets eigen liedjes inclusief covers van o.a. James Brown en Amy Winehouse. Het wordt spannend want we spelen voor het eerst met de nieuwe bandformatie! Ik heb er zin in en we zijn druk met de voorbereidingen. Morgen (vrijdag 12 februari) staat er een fotoshoot gepland met fotograaf Angela Stouten. Hier later meer over. Stay tuned Risers en zie je graag bij een live optreden! Meer optredens gaan volgen, houdt de site in de gaten. Enjoy your day! X. JR.

Live performance March 12 in Apeldoorn, Artcafe Sam Sam. Aanvang 21:30/09:30 PM. Address: Van Kinsbergenstraat 17, 7311 BL Apeldoorn

Lees meer

Update JR

Heeey lieve Risers!

Ik hoop dat 2016 goed begonnen is voor jullie. Ik ben keihard aan 't knallen om de band te laten risen. We zijn druk met de bandrepetities. Ik zal meer foto's maken en plaatsen op de site. Ik mix alle demo's af voor plugging bij de radio en voor soundcloud. Ik heb vandaag een fotoshoot gepland voor februari. Nu nog de website oppimpen. De bandkleding aanschaffen. Mijn teksten wil ik goed kennen (van mijn eigen liedjes haha). De videoclip af editen heeft wat vertraging opgelopen vanwege technische toestanden, maar we gaan 't oplossen. Geen succes zonder tegenslag denk ik dan maar. 'T lukt uiteindelijk! We'll keep on rising. Ik leerde van Oprah onlangs: Wat je doet, dat doe je met een bepaalde intentie. En wat die intentie ook is, dat is wat het je gaat brengen (achter de intentie van het goed willen doen, zit vaak meer!). Muziek is mijn passie. Maar 't is veel meer dan dat. Ik wil mensen bereiken. Upliften, raken. Dat is pas een mooi resultaat. Veel liefs to you Risers, JR. 

Lees meer

SWEET WARM RISING CHRISTMAS!

I wish you Risers a warm happy Christmas & a wonderful fantastic musical 2016! Keep playin' that music! Much love, Joyce Rising. 

Lees meer

NIEUWE BAND AUDITIES & NIEUWE DEMO

Hello lovely Risers! Aankomende week ben ik weer druk met het geven van zanglessen en doen we nieuwe band audities! Tijdens de audities spelen we mijn eigen geschreven songs. Hopelijk zitten er goeie passende muzikanten bij. I believe! Check effe de ruige nieuwe demo van mijn liedje "Nobody loves me like he does" https://soundcloud.com/joycerising/nobody-loves-me-like-he-does-rough-demo-mix. Ik heb het liedje zelf ingespeeld, ingezongen en compleet in mekaar gezet dus de dynamiek van het live bandgevoel mist nog. Hier wordt aan gewerkt!! I wish you a happy week en houdt de site in de gaten voor meer nieuwtjes! Ik heb de site wat aangepast. Hope u like it! Laat me maar weten! Love, JR.

Lees meer

11 oktober vormen we de nieuwe band formatie!

Hey lieve Risers!

We gaan de nieuwe band formatie vormen en aan de slag met de repetities! Ik heb meer liedjes gemaakt en wil deze gaan uitproberen in de oefenruimte. Zo gaan we in 2016 meer live optredens doen! Die komen op deze website te staan! Stay tuned! Peace to you all. All my love, JR.

Lees meer

TOETSENIST GEZOCHT!!!

Onze band zoekt een enthousiaste toetsenist(e)!

Herken je jezelf hierin?

-Je hebt tijd voor deze band.

-Je bent bereid om te repeteren (in Apeldoorn of omgeving).

-Je hebt affiniteit met mijn muziek (pop/soul) (http://www.joycerising.com).

-Je weet dat de band startende is en dat er gewerkt wordt aan het opbouwen van gage.

-Je bent enthousiast als we spelen.

-Jij hebt skills!!

-Jouw doel is ook: radio/tv optredens en festival/popzaal optredens.

Op drums: Hans-Peter de Zeeuw Op gitaar: Ference Hulshof Bassist: Tom Janssen.

Je bent van harte welkom! Voor meer info kun je contact opnemen met mij. Joyce Rising: info@joycerising.com 

Lees meer

Me singing "Dance with my father" (emotional video)

Hello sweet Risers!

Graag wil ik met jullie mijn nieuwste video delen: Het is een beetje emotionele video geworden. Ik heb het lied gezongen speciaal voor degenen die ik zo mis. Hope you enjoy it! Graag zoveel mogelijk delen..bedankt daarvoor! Kijk hier/watch: https://www.youtube.com/watch?v=_1GsJu0oYMc

Ik hoor graag wat je vindt! Als je suggesties hebt voor een mooi liedje voor mij, dan hoor ik t graag! Bedankt! Liefs, Joyce. Abonneer je op mijn Youtube kanaal en blijf op de hoogte van mijn nieuwste video's:  http://www.youtube.com/joycerisin g Peace to you! JR.

Singer songwriter producer uit Apeldoorn.

FOLLOW ME ON:

http://www.instagram.com/joycerising

http://www.joycerising.com

http://www.twitter.com/RisingJoyce

http://www.facebook.com/joycerisingmusic

Lees meer

Ook op Instagram!!!

Lovely Risers! Ik heb me ook maar aangemeld voor Instagram. Better late than never. Ik moet het nog een beetje uitzoeken hoe het allemaal werkt haha! Follow me on Instagram: @joycerising. Peace to you! JR. 

Lees meer

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? Which song do u like?

Crazy For You 51 59%
Detoxify 6 7%
Fight 4 5%

Totaal stemmen: 86

Enquête

Welk liedje moet volgens jou de single worden van Joyce Rising?

Je t'adore 33 54%
Lifestory 6 10%

Totaal stemmen: 61

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? (Enquete 2014)

Heartbroken 5 10%
Je t'adore 7 14%
Promised land 14 28%
Lifestory 6 12%

Totaal stemmen: 50

Facebook Twitter Youtube

For bookings email:  info@joycerising.com