Zing en dans mee tegen pesten! Sing & dance along against bullying! Bezoek/Visit: http://proud2beme.webnode.nl/

Blog

Live video JR

Beste Risers! Hope you're doing well! Update: Aanstaande zaterdag 19 november treden we op tijdens de Soosreunie in Apeldoorn. Bestel hier nog snel je kaarten: http://soosreunie.nl/voorverkoop/  Het is een supertof Blues Rock festival waar veel toffe bands en artiesten optreden. Wij mogen het podium op zaterdag 19 november om 20:10! Be there Risers! Tevens heb ik een live video in mekaar ge-edit van ons optreden tijdens de Kanaalconcerten. Check 'm hier: https://www.youtube.com/watch?v=P-ANo4R7KTw  Have a wonderful day! Keep the peace. Love, JR.

Lees meer

Morgenavond zaterdag 1 oktober JR weer live!

Lieve Risers! Morgenavond mogen we weer ons ding ding ding ding doen! Yes! Be there! 

Doe je ding ding ding - Singer songwriter Joyce Rising is terug in Sam Sam met meer soul/pop music from the heart! Trek je dansschoenen aan en zing vast in want The Joyce Rising Band laat je swingen en meezingen onder het genot van een lekker drankje! Breng vrienden en geniet van de eigen geschreven pop songs van Joyce Rising maar ook de covers van o.a. Amy Winehouse en James Brown mogen niet ontbreken. Deze keer een swingende show met een kleine verrassing: Wie is onze special gast op 't podium? Tevens spelen we ons nieuwste liedje voor het eerst: "Proud2Bme"! In het voorprogramma treedt het geweldige duo David Sirre & Danny Kalima op! Don't miss it! Zaterdag 1 oktober, aanvang 21:45 Adres: Van Kinsbergenstraat 17, 7311 BL Apeldoorn. Be there Risers! Liefs, Joyce. Delen mag, heel graag! Bedankt.

De JR-band: Drums: Hans-Peter de Zeeuw, Toetsen: Harold Geerts, Bas/contrabas: Etienne Beyé, Gitaar: Ray ter Riet

 

http://www.joycerising.com

Lees meer

Enthousiaste goeie gitarist gezocht!

Onze band zoekt een nieuwe goeie gitarist. We treden op met eigen liedjes en covers. Ik zoek ook het liefst een gitarist in de buurt van Apeldoorn/uit Apeldoorn die met mij als singer songwriter producer samen wil werken aan het versterken van de liedjes en ook wat akoestische optredens te doen om de eigen liedjes te promoten. Binnenkort zal er een nieuw liedje naar de radio gaan en deze moeten ook gedeeltelijk live ingespeeld worden (voor een wat meer stevige sound). Ik wil graag iemand die creatief is en meedenkt. Tot nu toe heb ik veel alleen voor de hele band gedaan (bezetting: drums, bas (elektrisch en contrabas), toetsen, gitaar, zang), maar zou het erg leuk vinden om iemand te ontmoeten die echt zin heeft om samen te werken. Ik speel zelf ook gitaar. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan en samen te bouwen? We zijn een band met goeie muzikanten en zijn ambitieus. Ben jij dat ook en wil je samen met ons de band op weg helpen? Mail me dan! info@joycerising.com. Bedankt en muzikale groet, Joyce Rising. Stijl blues, pop, soul, eigen liedjes en covers.

Lees meer

Optreden Joyce Rising bij Kanaalconcerten Apeldoorn

Geweldig genoten van ons optreden gisteravond tijdens de Kanaalconcerten in Apeldoorn! Het geluid werd halverwege zacht gezet maar bij ons mocht dat de pret niet drukken! Bekijk hieronder de foto's! Met dank aan Roos Warning. Bedankt aan iedereen die er was! Thanks Risers! We keep on rising! Love, JR.

Tags: Live muziek Apeldoorn, zangeres Apeldoorn, Joyce Rising, live band Apeldoorn, kanaalconcerten.

Lees meer

What's next?

Hi lieve Risers!

De vakantie is aangebroken. Iedereen gaat naar de zon en ik duim dat de zon naar mij komt haha. Ik ben bezig met het schrijven en produceren van nieuwe liedjes. Nieuwe sounds in huis dus aan de slag! Met de band gaan we deze zomer stevig repeteren om in het najaar weer op de planken te staan met wat nieuwe songs. We treden 27 augustus op tijdens de Kanaalconcerten rond 18:30 (be there!). We treden weer op in Sam Sam Apeldoorn, bijna zeker op 1 oktober en waarschijnlijk gaan we ook een optreden verzorgen op de Soosreunie in Apeldoorn op 19 november. De radio plugging loopt nog. En met de videoclip van "You can't control me" ga ik in de vakantie weer mee aan de slag. Ooit zal deze er komen haha! Beter laat, dan nooit. Door het vele lesgeven, ben ik ook wel toe aan een beetje rust, dus ik ga ook even genieten van wat vrije dagen. Ik wens jullie allemaal een heerlijke zomer toe! Heel veel liefs, JR. 

Lees meer

Live optreden evenement Keukenkaravaan

Het was een goeie sfeer gisteravond tijdens het evenement Keukenkaravaan! Er werd vrolijk gedanst en we hebben zelf langer gespeeld! Wij hebben weer genoten van ons optreden en het is fantastisch om te zien dat mensen kunnen genieten van je eigen geschreven liedjes! Wat een kado! Bedankt lieve Risers! En luister nog even naar een stukje van m'n nieuwe demo, het liedje wat ik heel recent heb geschreven. Toch hebben we het liedje gister al gespeeld: "We Are Rising": https://www.youtube.com/watch?v=i91oA6-zYYM

Lees meer

Tof optreden op Springtime Festival!

Sweet Risers! Het was nat, maar wel heel fijn om het podium weer op te mogen! Wij hebben genoten ondanks de kou en regen. Niets houdt ons Risers tegen! Bedankt aan iedereen die er was en de kou heeft getrotseerd samen met ons. Kom (droger) kijken 27 mei in Artcafe Sam Sam in Apeldoorn, aanvang: 21:30. Wij zien jullie graag dan weer! Liefs, JR & Band.

Lees meer

Mr. All About Me in Itunes!

Hi sweet Risers! Hard gewerkt aan mijn liedje "Mr. All About Me". De mix is af en nu te downloaden via Itunes! Laat me weten wat jullie vinden! Fijne en zonnige dag! Liefs, JR.

Lees meer

Mr. All About Me en gigging...

Hey lovely Risers! De single van "Mr. All About Me" is gedrukt en wordt momenteel onder de aandacht gebracht bij de radio door plugger "Pim van der Kolk". Deze topper gaat ervoor zorgen dat we gedraaid gaan worden haha!
4 juni treden we op op het Zwitsal terein in Apeldoorn tijdens het festival "Keuken Karavaan"! Tijden: 22:00-23:30. Be there! Meer nieuws volgt binnenkort! 
Even kiekje van de single (binnenkort te downloaden in Itunes!)
 
 
Lees meer

Update JR musical ride

Hoi lieve Risers! Gisteravond een leuk optreden gedaan in Cafe De Kroeg in Arnhem! Bedankt iedereen en vooral mijn band! Even een korte update over wat er staat te gebeuren deze week. De cd hoes is af en tevens de single en wordt deze week gedrukt! Spannend. We gaan dan de radio plugging starten. Welk liedje naar de radio gaat houd ik nog even stil. Dit zul je snel weten. Houd deze site in de gaten. Let's do this! Aanstaande vrijdag wil ik met Tjo de videoclip afronden en dan komt "You can't control me" online te staan! Check deze site voor updates. Ook ontvangen alle Risers die bij de opnamedag van de clip waren het liedje "You can't control me" gratis na het publiceren van de video! Spread love, JR.

Lees meer

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? Which song do u like?

Crazy For You 62 64%
Detoxify 6 6%
Fight 4 4%

Totaal stemmen: 97

Enquête

Welk liedje moet volgens jou de single worden van Joyce Rising?

Je t'adore 33 54%
Lifestory 6 10%

Totaal stemmen: 61

Enquête

Welk liedje vind jij leuk? (Enquete 2014)

Heartbroken 5 10%
Je t'adore 7 14%
Promised land 14 27%
Lifestory 6 12%

Totaal stemmen: 51

Facebook Twitter Youtube

For bookings email:  info@joycerising.com